Aktuellt

Pressmeddelande 4 juni 2018
Butiken Medmera öppnar pysselbutik i Gamla Linköping!
Som ett led i det kommande firandet av företagets 25-årsjubileum som butik i Tannefors, väljer Butiken Medmera nu att öppna ytterligare en butik.
Butiken Medmera som är Linköpings äldsta hobby- och pysselbutik kommer i sommar även att finnas i hjärtat av stadskvarteren Gamla Linköping, där en popup-butik öppnas. Butiken invigs på Sveriges nationaldag den 6 juni och kommer därefter att vara öppen alla dagar i veckan kl 10-17 under hela sommaren.
– Det känns fantastiskt roligt att i dag kunna berätta om den här satsningen. Friluftsmuseet Gamla Linköping är en plats som vi tror passar ypperligt för våra kunder, säger Sara Bjerkeby som är delägare i Butiken Medmera.
Butiken Medmera har tecknat ett hyresavtal med Kulturfastigheter om en lokal på 30 kvadratmeter. Adressen är Kryddbodtorget 5, vilket gör att Butiken Medmera blir granne med det gamla postkontoret.
– Det här ska bli jättekul, och vi tror att det här passar in i konceptet för Friluftsmuseet Gamla Linköping, säger Jeanette Pihl, fastighetsförvaltare på Kulturfastigheter.
Stort sortiment och pysselhörna
Butiken kommer av naturliga skäl att rikta sig främst till alla de familjer som besöker Friluftsmuseet Gamla Linköping.
– Vi kommer att satsa på det vi är proffs på, pyssel och skapande material med bra kvalitet! Att öppna en butik på denna plats, är en barndomsdröm som går i uppfyllelse, förklarar Sara Bjerkeby.
– Det kommer att finnas en pysselhörna för barnen där kreativiteten kan flöda, så långt från dagens alla skärmar som man kan komma, berättar Helena Åsenhed som även hon är delägare i Butiken Medmera.
Sortimentet kommer att bestå av pysselmaterial av bra kvalitet som exempelvis pennor, papper, pärlor, färg och penslar, lera, trä och djur att dekorera. Dessutom finns en hel del färdiga pysselpaket för den som vill ha något enkelt och smidigt. Självklart kommer också en pysslares måsten som lim, tejp, saxar etc. att finnas.
Butiken öppnar med stort firande och öppningserbjudanden på Sveriges nationaldag.
I Tannefors kommer stora butiken att vara öppen som vanligt, med vissa justeringar under sommaren.
Varmt välkommen till oss!
 
Adress Kryddbodtorget 5 Gamla Linköping

 

Tillagd 2018/02/09 av författare Butiken Medmera - Sara

Skriv en kommentar

Namn:


Kommentar: Note: HTML is not translated!

Rating: Dåligt           Bra

Skriv in koden i boxen under:

Reload

Taggar:
'