Barnkalas Linköping - Pysselkalas - Kalas Linköping

Hos oss kan ni boka barnkalas!

Barn som är mellan 5 och 12 år? Trött på stojjiga barnkalas där barnen försvinner åt olika håll? Då är vårt pysselkalas något för er!

Så här går bokningen till: Ring, maila oss eller kom in och prata med oss, så hittar vi en tid som passar. Vi har pysselkalas alla dagar i veckan! På vardagar är tiderna flexibla, men vanligt är 17,30-19,30. På lördagar och söndagar finns det tre tider att välja på, 10-12, 13-15 eller 16-18. När barnkalaset är bokat får födelsedagsbarnet välja två pyssel av de förslag vi har, samt inbjudningkort som ingår i priset. Ni väljer själva om ni vill komma in till oss i butiken och välja pyssel och inbjudningskort eller välja på de förslag vi har på bilderna nedan. Man kan med fördel vara två födelsedagsbarn som delar, och välja varsitt pyssel! Tänk på att bilderna nedan endast är exempel på vad man kan göra av det pyssel man väljer.   

Så här går pysselkalaset till: Ni som bjuder in till barnkalas kommer en halvtimma innan kalaset börjar. Ni hinner då duka och förbereda den mat/fika ni vill bjuda på. Vi står inte för någon förtäring. Ni har tillgång till vårt kök där det finns porslin, bestick, tillbringare, utrustning för korvkokning, dock ingen frys. Första halvtimmen på barnkalaset äter/fikar ni och har eventuell paketöppning. Därefter kommer vi in, plasten rullas ut, förkläden sätts på och pysslet är igång! Under resterande 1,5 timma använder vi färger, papper, glitter, pärlor, paljetter m m. Alla sitter tillsammans runt ett stort bord och kreativiteten kan flöda!

Kostnad: 160 kr/barn. Allt material ingår, vår personal, inbjudningskort och lokal. Förtäring ingår inte, som tidigare nämnt. Minsta debitering är 1280 kr (8 barn). Max antal barn är 18 st.

Den personliga servicen är mycket viktig för oss, så kontakta oss gärna! Telefon: 013-10 40 55   Drottningtorget 1, 582 52 Linköping  E-post: info@butikenmedmera.com

Välj vilket av våra egendesignade inbjudningskort du/ni vill ha (Vi kan skicka dem med posten eller så får ni dem i butiken):

         

         Välj vilka två pyssel du/ni vill ha av dessa förslag:

        

       

'