Om oss - Butiken Medmera

 

Vi har valt att avveckla verksamheten och gå vidare mot nya mål. Butiken är stängd.

Vi vill tacka er kunder för härliga 10 år av butikens 25-åriga historia!

 
 
 
 
 
Vilka är vi?
Butiken Medmera AB är ett genuint familjeföretag som ägs och drivs av oss, Sara Bjerkeby och Helena Åsenhed. Vi har också våra familjer bakom oss, som är nog så viktiga för att vi ska kunna ägna oss åt världens bästa och roligaste jobb! 
Vi har båda en bakgrund som ekonomiassistenter, och det var också på så sätt som vi träffades och blev bästa vänner.
När butiken blev till salu var Sara föräldraledig och Helena var på väg in i föräldraledighet, kanske inte den bästa förutsättningen kan man tänka. Men vi vågade satsa ändå, och det är det bästa vi gjort!
Sara är den riktiga pysslaren av oss, men vi har båda testat mycket material och kan vårt sortiment mycket bra. 
 
Historia
Butiken Medmera öppnade i augusti 1993 av Birgitta och Saras mamma Britt, men har varit i vår ägo sen januari 2010. I år firar vi 24-årsjubileum, det tycker vi är något speciellt!
Butiken har i stort sett bedrivit samma verksamhet sedan starten. Till en början var butiken mycket inriktad på kunder från skolor och förskolor. Med årens gång har detta förändrats, och privathandeln är numer den klart största.
Pysselkalasen och pyssel-timmarna på sportlov, påsklov och höstlov har tillkommit och de är mycket populära! 
 
Vad står vi för?
Sortimentet har med tiden förändrats till viss del. Mycket nytt dyker upp och visar sig trenden bestå så för vi in produkterna i det ordinarie sortimentet.
Dock sviker vi inte vårt grundsortiment med mycket bild- och formmaterial till konkurrenskraftiga priser och framför allt med bra kvalité. Vi testar mycket av materialet innan det hamnar i vår butik. Det måste passera "kontrollen", som vi kallar det.
Priset är som sagt viktigt men kvalitén är minst lika viktig. Vad gäller kunskap är vår inställning: Det vi inte vet, det försöker vi ta reda på!
 
Många i Linköping med omnejd känner till oss, men vårt mål är att många fler ska hitta till vår fina fysiska butik i Tannefors. Vi vill också med vår webshop, nå många fler kunder i vårt avlånga Sverige. 
Vi är glada att just DU hittat oss, känn dej varmt välkommen!
 
 
 
'